Villanyszerelő 2019-12-28T16:09:31+00:00

Villanyszerelő munka

5 ÉV GARANCIA
minden munkánkra

PONTOS HATÁRIDŐK
precíz költségvetés

Rejtett költségektől
MENTES

Bizonyos esetekben nem csak új hálózat kiépítése, vagy a régi felújítása kerül szóba, hanem lehetőség van meglévő, jól működő rendszerek átalakítására, bővítésére, vizsgálatára, esetenként hibakeresésre, például zárlatveszély megszüntetésére. Sajnos az is gyakran előfordul, hogy a villanyszerelés bizonyos részeire nehéz szakembert találnia, de a megbízható cégek villanyszerelői magas tapasztalatokkal rendelkeznek, könnyedén vállalják egyéni ötleteink megvalósítását is. A hanyagul elvégzett villanyszerelő munka sok kellemetlenséget, utómunkálatot, átalakítást igényel a megbízó számára.

Nagyon fontos odafigyelnie arra, hogy a választott szakember regisztrált villanyszerelési munkákat is vállalhasson, hiszen építkezésnél biztosan szükségünk lesz új mérőóra kiépítésére is. Mint mindig, most is minőségi munkát szeretnénk elérhető áron, tehát a referenciák bekéréséről ezúttal sem szabad megfeledkeznünk. Egy hosszútávra megalapozott, jó munkakapcsolatban a villanyszerelő együttműködik velünk és figyelembe veszi az igényeinket.

Villanyszerelő munka fontosséga

Miért is van szükség régi lakásokban
a villanyszerelő munkájára?

A vakolatba elhelyezett kettős szigetelésű alumínium vezetékek idővel elöregszenek és tűzveszélyessé válnak, veszélyeztetik ingatlanunkat, és ingóságainkat.
A régebben kiépített elektromos hálózatok nem bírják el a mai gépesített háztartások terheléseit, ez megnehezítheti mindennapjainkat.

Lakásfelújítás esetén festés előtt célszerű az átvizsgálást elvégeztetni, hiszen a festés utáni villanyszerelő munkálatok nagyobb költséggel járnak.

Hasznos tippek építkezésnél a villanyszerelő megbízása, helyszíni szemléje előtt:

Villanyszerelő hasznos tippek
  • Jó, ha tisztában van vele, hogy egy jó villanyszerelő el tudja vállalni a villamossági tervezést is, itt megint spórolhat.

  • Készítsen elő építészeti terveit, ceruzával rajzola be gondolatait, igényeit külön jegyezze le.

  • Gondolja át életmódját, napi tevékenységeit. Döntse el, hova szeretne konnektort, lámpát, a kapcsolókat milyen magasságban, a fal melyik részén, a helységen belül, vagy kívül szeretné elhelyezni.

  • Gondolkodjon el azon, hogy szeretne–e kétszintes épületbe a felső szintre is biztosítéktáblát, hol tudná ezt elképzelni.

  • Beszélje meg családtagjaival, hogy érdemes –e egy belső házitelefon vagy videó kaputelefon részére vezetéket kiépíttetni.

  • Jelezze előre igényét az érintésvédelmi rendszer kiépítéséről szóló írásos nyilatkozatra.

Az árajánlattal a kezében már az Öné a döntés, kit bíz meg valójában. Nem jó, ha csak az árat nézi, ami most kedvezőnek tűnik, a végére sajnos a duplájába emelkedhetnek költségei. Óriási előnye lehet a vegyes szakemberekből álló cég megbízásának, hiszen az alapos, tudatos tervezés után az átvezetések akár már a zsaluzásnál megoldhatóak.

A munkafolyamatokban két alkalommal kerül elő a villanyszerelő munka. Először a vizes, gázos munkák után, a falak visszajavítása, gipszkarton falak szerelése előtt történik a csövezés, dobozolás, vezetékezés. Ezt követi később a víz, fűtés szerelvények beépítése után, de még a lakberendezés előtt a szerelvényezés, bekötés, üzembe helyezés.

Legyen lencsevégen a ház minden részén és eltakarás előtt kamerázza, fotózza le a vezetékeket, ez sokat segíthet a fal későbbi fúrásánál, kiegészítők, bútorok rögzítésénél.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


HÍVJON BENNÜNKET

Munkanap 8-20 óráig

06-20/965-2345

KÜLDJÖN ÜZENETET

Válaszidő 4 munkaórán belül

ÜZENET KÜLDÉSE

Nézzen meg villanyszerelő és kőműves munkáink közül néhányat

Minden épületfelújítási és kőműves munkánkra GARANCIÁT vállalunk

Kőmüves munka - 5 év garancia

Ne keressen tovább. Megtalálta a megfelelő csapatot. Válasszon bennünket villanyszerelő és kőműves munkákhoz.

Hívjon, hagyjon üzenetet, vagy kérjen visszahívást.

0év
szakmai tapasztalat
0
elvégzett megbízás
0%
ügyfél elégedettség

Ajánljuk partnereinket az alábbi munkák esetén is

Lakatos munkákMűgyanta padló készítésBurkolásVillanyszerelés ★ Festés-mázolásGipszkartonozásLogisztika, fulfillmentÚtépítés