Bádogos munkák 2019-12-28T16:18:46+00:00

Bádogos munkák

5 ÉV GARANCIA
minden munkánkra

PONTOS HATÁRIDŐK
precíz költségvetés

Rejtett költségektől
MENTES

Felújítás vagy építkezés során szóba kerülő bádogosról elsősorban a háztető jut eszünkbe, pedig a tető egy összetett rendszer és hozzá tartozik a vízelvezetés, illetve ide soroljuk a tetőtéri munkák egy részét is. Ezen kívül bádogos munkák biztosítják házunk fémlemez fedéseit, szegélyezéseit, a tetőkibúvó, vagy eresz csatlakozásainál a vízmentességet és az esztétikai dekorációkat is nekik köszönhetjük, mint például a jól ismert szélkakast.

A szakszerű bádogos munkák megelőzhetik az épület károsodását, javíthatják házunkban a komfortérzetet. Sokszor nem is gondoljuk, hogy a hiba a tetőszerkezet elhasználódásában, vagy a hibás bádogos munkákban keresendő.

Ilyen esetekben a következő nagy problémákkal találkozhat :

  • rozsdás, csöpögő, szivárgó az ereszcsatorna,

  • vizes házfal, lábazat,

  • huzat a lakótérben,

  • erős szélben süvítő hang,

  • megrepedt gerendák

  • beázás.

bádogos munkák tippek

Ezeket a problémákat a tetőfedő vagy bádogos munkák oldják meg, tehát ilyen jellegű szakembert kell keresnie.

Az okok sokrétűek lehetnek, viszont leggyakrabban a tetőfólia helytelen elhelyezéséből, elcsúszásából, a túl magas páratartalomból, illetve a hirtelen hőingadozásból eredhetnek.

Beázást okozhatnak az eltömődött, sérült ereszcsatornák, a megrongálódott tetőcserepek, amiket mielőbb észre kell vennünk, mert a ház fala, homlokzata, a födém, esetleg az alapzat is károsodhat tőle, aminek sajnos nagyobb lesz az anyagi vonzata, mint a hibás cserép cseréjének, vagy a csatorna javításának.

A nedvességet nem csak beázás, hanem a szellőzőcserepek hánya is okozhatja. Használatuk elengedhetetlen, hiszen a tetőfólia alatt és felett gyakori a páraképződés. Túl sok szellőzőcserép viszont már beázást okozhat.

A bádogos munkák kiváló minősége megóvhatja a későbbi javítások, helyreállítások terheitől, szárazzá és biztonságossá teheti otthonát.

A fa alapanyag és a tetőcserép is több esetben helyettesíthető lemezburkolatokkal, ami időt állóbb, tartósabb és kevesebb karbantartást igényel. Ma már széles kínálatokban elérhető lemezburkolatokkal találkozhatunk és a bádogos munkákat végző szakemberek még nagyobb tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Az esztétikai igényeit sem kell háttérbe szorítania, hiszen bőven van miből válogatni.

Az ereszcsatornák kialakításánál az esztétikai szempontok mellett a tartósságot és az árat kell figyelembe vennie, szakemberek tanácsa nélkül ebben sem érdemes döntést hoznia. Az ereszcsatorna, párkányzat, vízgyűjtő nem csak kiváló minőségű, jó elhelyezésű, praktikus lehet, hanem különleges külsőt is varázsolhat házának.

A bádogos munkákra akkor is szüksége lehet, ha semmi negatívat nem tapasztal háza táján. Az idő minden épület felett eljár és a problémát megelőzve sokat spórolhat.

bádogos munkák - bízza szakemberre

Érdemes a téli havazások előtt egy bádogos szakemberrel átnézetni a tetőszerkezetet

aki az esetleges apró igazítások, javítások elvégzésével sok problémától óvhat meg minket. Az ellenőrzés évente legalább egyszer javasolt, mert itt átvizsgálásra kerülnek a tető mellett a csatornák, a lefolyók és azok forrasztásai is.

Különleges egyedivé teheti házát bádogos munkák segítségével, hiszen a bádogos mesterek finoman elegáns kialakításokra is képesek.  Hallott már a szegletdíszről? Háztetőkön találhatóak ezek az egyedi tervezésű és kidolgozású alkotások, amelyek a ház tulajdonosának kreativitását is sugározhatják. Bármilyen furcsa, ezeknek a díszeknek még hasznát is veheti a hívatlan galambok elriasztásánál.

Minden épületfelújítási és kőműves munkánkra GARANCIÁT vállalunk

Kőmüves munka - 5 év garancia

Nézzen meg bádogos és kőműves munkáink közül néhányat

Az összes referenciánkat megtalálja IDE Kattintva

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


HÍVJON BENNÜNKET

Munkanap 8-20 óráig

06-20/965-2345

KÜLDJÖN ÜZENETET

Válaszidő 4 munkaórán belül

ÜZENET KÜLDÉSE
0év
szakmai tapasztalat
0
elvégzett megbízás
0%
ügyfél elégedettség

Ajánljuk partnereinket az alábbi munkák esetén is

Lakatos munkákMűgyanta padló készítésBurkolásVillanyszerelés ★ Festés-mázolásGipszkartonozásLogisztika, fulfillmentÚtépítés